Kostrådgivning

Har du funderat på att förändra dina matvanor? Att medvetet skapa en hälsosam livsstil är en bra investering på flera plan. Hur du äter har stor betydelse för din energi i vardagen och prestation på träning. En liten justering av maten kan göra stor skillnad.  IQdiet arbetar på ett målinriktat sätt utifrån individuella behov och har ett hel-hetsperspektiv på kost och hälsa.

Vi är inriktade på rådgivning inom lågkolhydrat- kost och Paleo och hjälper dig med dina mål oavsett om det gäller viktminskning, träningsmål eller en bättre hälsa.

  • Ät inte mat som ger upphov till inflammationer; undvik industriellt producerade matoljor, margarin och halvfabrikat. Ta bort den ”vita maten” socker, ris, pasta, vitt bröd.
  • Ge din kropp den näring den behöver; välj livsmedel från både djur- och växtriket. Kött från fisk, fågel och betesdjur för fullvärdigt protein, varierade grönsaker och rotfrukter, frukt och bär för kolhydrater, vitaminer och mineraler. Naturliga fetter med bra fettsammansättning, smör, olivolja och rapsolja.
  • Gärna ekologiskt! Om möjligt välj Krav eller Fairtrade, närodlat och säsongsanpassat för att ta hand om din egen hälsa, vår miljö och människor i utvecklingsländer.

Kommentarer inaktiverade.